Gemba
Lean,  6 Sigma

De nieuwe site voor Lean & 6 Sigma voor een ieder.

Voor professionals en niet professionals, voor diegene die informatie zoekt over tools die binnen Lean en 6 Sigma worden gebruikt kan hier terecht. Volledig? Bij lange na nog niet, maar voor ons de uitdaging om jou verder te informeren van oude degelijke tools en tools met nieuwe inzichten en mogelijkheden je te informeren . Deze site is dynamisch in kennis en vaardigheden en geeft je meer dan voldoende informatie voor je dagelijkse verbeter projecten en Continue Verbeteren met Lean en 6 Sigma tools als beginpunt.

Lean 6 Sigma
Lean 6 Sigma Academy

Deze kennis-database is volop in ontwikkeling voor de alle Belts binnen de Lean 6 Sigma, we willen een voorportaal zijn waar je komt om niet alleen iets nieuws te leren maar ook, en in de tijd, een bijdrage te kunnen leveren aan kennis en kunde. Elke Green of Black Belt kal een bijdrage leveren voor elk niveau.

Lean 6 Sigma in ontwikkeling

De site is volop in ontwikkeling, de eerste 17 pagina’s zijn live. Ruim 30 in de back-log (concept) en nog eens 300 pagina in ontwikkeling-fase. Genoeg om vooruit te kijken in de toekomst.

Zonder advertenties kunnen wij de kosten niet dekken, maar wij willen geen site met onnodige Ads. We zullen in de tijd met Google Adsense aan de slag gaan maar blijven kritisch kijken hoe wij hiermee omgaan. Kennis-artikelen maken en delen is belangrijk, jou tevreden houden zodat je terug komt belangrijker.

6 Sigma
6 Sigma